Specificaties – Ecospace België : Architecture Naturally

bear-ecospace

HEDENDAAGSE MODULAIRE DUURZAME GEBOUWEN.

De nieuwste Moderne Bouwmethoden.

Bij de bouw van onze Ecospace gebouwen wordt gebruik gemaakt van houtskeletbouw en de beste materialen betreffende de milieueisen. Het gebruik van hout en een 19 centimer dikke laag natuurlijke vlaswol en een 2 cm dikke houtvezelplaat, zorgt niet alleen voor een hoge stabiliteit, maar geeft ook een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Zeker ook voor een tuinkantoor of muziekstudio van groot belang. Het heeft ook een lange levensduur. Aanpassingen aan uw persoonlijke wensen en ideeën zijn natuurlijk mogelijk.

wanden

Within these four walls

Built to modern housing standards, our multi-layered walls are made from ecologically sound SIPS and are clad in naturally durable, western red cedar which is fully sustainable and can be left untreated for many years due to its natural oils.

One of Cedar’s most valuable characteristics is its well known high resistance to decay, it can provide a lifespan of over 90 years.

We offer various options for exterior and interior finish and for acoustic specification if required. In short, our walls not only look good, they keep the outside out and the inside in. Permanently.

Het dak

Groen in elk opzicht

Indien u dat wenst zorgen wij voor een groen dak, welke voor extra bescherming zorgt. Speciale grassoorten en planten worden op het dak geplaatst. Dit is goed voor het milieu i.h.k.v. verharding (water wordt opgevangen op het dak), maar ook voor de buren die op het dak kijken. Daarnaast wordt hier ook een extra geluidsisolatie mee gerealiseerd. Het contactgeluid van regen zal hierdoor niet hoorbaar zijn, of aanzienlijk minder. Dat kan bijvoorbeeld voor een tuin kantoor erg prettig zijn. Ook de temperatuur zal minder snel oplopen in de studio.

Ramen

Kamers met uitzicht

De gebouwen kunnen voorzien worden van grote glazen elementen. Dit is bijvoorbeeld voor het gebruik als atelier erg belangrijk.

Bij overig gebruik als tuinkantoor of recreatiewoning kan dit uiteraard ook erg prettig zijn.

Glas is voor de isolatie van een gebouw vaak het zwakste punt. Wij maken gebruik van HR++ glas in onze kozijnen.

Uiteraard is triple glas ook mogelijk.

Interieur

De binnenkant

We gebruiken premium berkenhout panelen. Dit gebruiken we zowel bij de wanden, plafonds en meubilair. Dit geeft een harmonische aanblik. Het geeft een verbinding tussen binnen en buiten. Andere wandafwerkingen zijn ook mogelijk.

Bureau

Werken / Ontspannen

Innovatie is waar het bij Ecospace om draait en met onze volledig geïntegreerde slaap- en werkplekken kunt u het multifunctionele karakter van uw ruimte optimaal benutten. Van eenpersoonsbedden tot royale tweepersoonsbedden en ingebouwde opbergsystemen en werkplekken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Technologie

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken.

Stopkontakten, internetaansluitingen en energiezuinige (led) verlichting zijn allemaal aanwezig in de Ecospace. Ook een energie arme vloerverwarming met digitale timer kan geleverd worden, maar ook een warmtepomp of pelletkachel.

Ook andere verwarmingsmogelijkheden zijn mogelijk.

Afwerking

Minimalistische & natuurlijke afwerkingen

Naast het standaard berkenhout zijn er nog andere opties voor de afwerking van het interieur, zoals wit gewassen houtpanelen, georiënteerde OSB voor een meer industriële uitstraling of wit geschilderde gipskartonplaten voor een minimalistische uitstraling. U kiest.

Vloeren zijn niet eenvoudig en, natuurlijk is iets milieuvriendelijks essentieel. Daarom gebruiken we recycleerbare vloeren. Ze zijn gemaakt van slijtvast rubber, natuurlijke mineralen; eco-compatibele kleurpigmenten en zijn verkrijgbaar in een reeks moderne kleurvarianten. Omdat ze zo naadloos tegen de berkenhouten binnenwanden passen, kun je zeggen dat ze foutloos zijn. Als alternatief kunt u de voorkeur geven aan onze optionele eikenhouten vloeren als vervolg van de natuurlijke afwerkingen.

Keuken / badkamer

keuken - badkamer

Upgrade uw Ecospace van een compacte naar een ruimere woning. Ons assortiment zorgvuldig ontworpen modulaire keukens en badkamers zijn perfect geïntegreerd in de structuur.

Download onze Brochure   Stuur ons een mail